Hoppa till sidans innehåll

Helg med dressyr, körning o ponny-SM

29 JUL 2019 11:10
Lika varm och intensiv som Sommardressyr-tävlingen i Laholm var den stora kör-tävlingen i Vaggeryd. Där tävlade man också i SM-klasser men även 'vanliga' klasser. I SM för ponnyryttare deltog två "Amandor" från Laholms RF.
  • Uppdaterad: 29 JUL 2019 11:10

Vilken helg för alla duktiga tävlande från Laholms RF! Inte bara framgångar i lagtävlingen, dessutom tog många laholmsryttare placeringar i de andra klasserna i Sommardressyren. Så många att det blir en länk till resultatlista för Laholms RF

Lika varmt som i Laholm var det i Vaggeryd där det anordades SM i sportkörning plus klasser i Lätt A, Medelsvår m fl. Laholms RF representerades av ett helt gäng kuskar. Christina Aronsson, Lotta Elgemark, Maria Gometz och Johanna Carlberg som samtliga tog hem segern i sina respektive klasser och Christina blev dessutom guldmedaljör i SM-klassen för parakuskar, enbet ponny. STORT GRATTIS till alla. 

Resultat och annan information finns både på tidningen Ridsport  och på resultatlistan.

I SM för ponny deltog från Laholm Amanda Möller och Amanda Lindholm. I Sundbyholm kvalade de båda "Amandorna" till A-final.

Amanda Möller red hingsten Hembys Florian RNF 222 till en fin 8:e plats i andra kvalet och blev totalt 8:a på SM i kat C! (Hoppbilden)


Amanda Lindblom blev efter fina ritter (bl.a. 9:a i första inverkansklassen) 13:e placerad totalt i SM, kat D, på ponnyn Kee Pearl! 

Bra jobbat i värmen tjejer och stort grattis!!

Skribent: Ann-Christin Magnusson
Epost: Adressen Gömd

 

Laga Bioenergi AB

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link