Hoppa till sidans innehåll

Välbesökt årsmöte

25 FEB 2014 21:43
Ett 70-tal medlemmar hade mött upp för att delta i årsmötet. Efter årsmötet och utdelning av vandringspriser högg alla in på de sedvanligt ur-goda semlorna och i samband med fikastunden samlades deltagarna i tre olika grupper och diskuterade framtida tävlingsverksamhet. Många goda idéer bollades och kommer att ge resultat framöver.
  • Skapad: 25 FEB 2014 21:43

Årsmötesförhandlingarna leddes av Maria Wilhelmsson och mötessekreterare var Monika Hellberg. Som vanligt lotsade de medlemmarna genom föredragningslistan  med säker klubba respektive penna. Verksamhetsberättelse och räkensskapssammandrag godkändes och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2013.

Några nya styrelseledamöter valdes och den nya styrelsens sammansättning kommer att redovisas efter konstituerande styrelsemöte den 3 mars. Lista med kontaktuppgifter kommer under rubriken Föreningen - Styrelse 2014.

Ett av vandringsprisen kunde delas ut under kvällen och det var till Sara Hammargren som med Theo v/d Brekkenpolder blev mest framgångsrika kusk under 2013

Bästa kusken: Sara 
Glad vandringsprismottagare! 

Skribent: Ann-Christin Magnusson
Epost: This is a mailto link

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link