Hoppa till sidans innehåll

Diverse

10 SEP 2017 11:45
Ny vecka på gång och i avvaktan på den kan vi fylla i polisens enkät och beställa Newbody-kläder. Sedan är det dags för ny tävling - 16-17/9 - dressyr med många fina ekipage.
  • Uppdaterad: 10 SEP 2017 11:47

I Laholms kommun pågår ett samarbete med polisen för att skapa en tryggare kommun Om man vill lämna synpunkter kan man göra det i enkäten    https://www.esmaker.net/nx2/s.aspx?id=8a99578d15f2   eller kontakta  Kristian Nilsson, Kommunpolis, Polismyndigheten, This is a mailto link eller Karin Martini, Utredare inom trygghet och säkerhet, Laholms kommun, This is a mailto link 
Du kan ju ha synpunkter t ex på att förhindra stölder av diesel, inbrott i parkerade bilar eller att vara ute sent på sta'n eller vad det nu är du kanske känner oro inför. Enkäten har skickats ut till föreningar i kommunen och man uppmanar både styrelser och enskilda medlemmar att svara.

Påminner också om att handla Newbody-käder via voltigesektionen. Som medlem bör du har fått mejl om detta men påminner ändå.  Prisvärda och hållbara underkläder från Newbody. Katalog TURKOS gäller på webbsidan https://www.newbody.se/
Sms:a din beställning till Marlene Jakobsson 070-611 81 79 senast 24/9 2017.

Bredbandsuppkopplingen till hushåll i Ahla m fl orter kommer allt närmare. Nu grävs det för fullt - lite för bra på sina ställen då vanliga teleledningen blivit kapad för några. Men skicka brev om du vill något viktigt. Hoppas breven går fram.

Vi ses på dressyrtävlingen!
AC Magnusson/webbredaktör

    

Skribent: Ann-Christin Magnusson
Epost: Adressen Gömd

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm