Hoppa till sidans innehåll

Laholms kuskar tog hem segern!

07 JUL 2012 16:40
Ett stort grattis till Laholms RF:s kuskar som säkrade segern i Skåneserien!
  • Skapad: 07 JUL 2012 16:40

   Inför den sista deltävlingen, som gick på hemmaplan, ledde laget med knappt hundra poäng men allt kan hända med både kuskar och hästar, så spänningen fanns där inför dagens tävling. Plus att kuskarna och deras medhjälpare (= körsektionen) var ansvariga för dagens tävling och skulle finnas på plats för både deltagande och funktionärsuppgifter.
    Allt gick emellertid bra, tävlingen flöt på och vid prisutdelningen kunde Laholms lagledare och sekreteriatsansvariga Monika Hellberg tillsammans med tävligsledaren Carolina Hellberg dela ut ett antal rosetter.
   Dagens segrare i dressyrmomentet blev Sara Hammargren/Theo van der Brekkenpolder och trea blev Christina Aronsson/Filip & Triton. Laholm vann även dagens deltävling före Kullasällskapet för körning (KUSK).
   Till sist var det dags att överlämna den imponerande bucklan till slutsegraren i Skåneserien och det blev Laholmslaget. I dagens lag ingick förutom Sara och Christina även Ellinor och Gerti som hjälptes åt att bärga segern med 643,1 p före Kullasällskapet 753 p och Skånska körsällskapets 820. GRATTIS! 
   Nedan: alla kuskar och groomar från Laholms RF, som deltagit i serien. Ett album kommer i Bildgalleriet med bilder från alla deltävlingarna.

Årets lag i körning

Stående fr v: Benthe, Gerti, Christina, Peter W, Anna, Monika (lagledare), Carolina, Carina & Anna-Lotta.
Knästående: Ellinor och Sara samt främst en av lagets tränare: Peter A. 

Skribent: Ann-Christin Magnusson

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link