Hoppa till sidans innehåll

Nu är helgens hopptävling igång! - och genomförd

23 MAR 2012 18:42
Tidigt på fredagseftermiddagen var det dags för första start i helgens nationella och regionala hopptävling. Här kommer några bilder och det blev även ett litet album i "Bildgalleriet" (se meny-raden).
  • Skapad: 23 MAR 2012 18:42

I första klassen blev det hemmaseger tack vare Peter Månsson och Gimmick som visade att de verkligen var sugna på att tävla. 

Andra klassen vanns av Marielle Sjölander och Cirka S från Björbäcks RF som här poserar med tävlingens första sponsortäcke.

Sponsor: Ränneslövs ridsport

-o-o-o-o-o-

På lördagen var det mer eller mindre dimmigt utomhus men i ridhuset hittade ryttarna rätt bland hindren och ytterligare åtta klasser avverkades.

Två sponsortäcken delades ut: Patrik Andersson/La Luna från RK i Varberg fick ett täcke skänkt av Våxtorps möbler och sist på dagen fick Kieran Carey/Ton Soleil F från Vinslövs RF ett täcke skänkt av Nordic Door AB.  

Patrik Andersson & La Luna

 

Kieran Carey & Ton Soleil F

-o-o-o-o-o-

För att en tävling skall fungera behövs många olika funktionärer. Tävlingsledare för helgens tävling är de båda gymnasisterna Charlotta Mårtensson och Malin Sigurdsson, som hade detta som en del i ett projektarbete. Bland arbetsuppgifterna ingick utdelning av segertäcken, rosetter och plaketter. Se nedan.

Malin & Charlotta

-o-o-o-o-o-

På söndagen var det dags för både sommartid och solsken. Fyra klasser stod på programmet och två sponsortäcken delades ut i till segrarna i de två sista klasserna.

Claes Brudefors/Winona Ryder från Falkenbergsortens RF fick ta emot ett täcke sponsrat av "Little Shop of Horses" och som avslutning på dagen fick Emma Emanuelsson/Bonnie från Jump Club RSF ta emot ett täcke från Nilssons Elektriska AB.

Claes Brudefors & Winona Ryder

 

Emma Emanuelsson & Bonnie

-o-o-o-o-o-

Skribent: Ann-Christin Magnusson

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link