Hoppa till sidans innehåll

Tävlingen har startat!

23 JUL 2015 00:24
Solen sken över Ahla när hästtransporterna började rulla in och välputsade hästar började värma upp för dagens tre klasser. Bland deltagarna fanns vad man skulle kunna kalla ett voltigelag!
  • Skapad: 23 JUL 2015 00:24

   De båda voltige- och hästentusiasterna Malin Eriksson och Jenny Bergman ställde upp med föreningens båda voltigehästar. Malin på nyförvärvet Quincy och Jenny på Egelund Rubato eller "Robban" som han är känd som till vardags. Quincy har visat sig fungera mycket bra efter endast ett halvårs tävlande och Robban har tävlat med lagen och individuellt i flera år. Men hur skulle det gå på en dressyrbana???
   Det gick alldeles utmärkt! Dock kan man tänka sig att båda hästarna var lite förvånade över programutformningen: -Ska jag inte galoppera mer? Och trav - det gör vi ju mest som uppvärmning och plötsligt var det dags att skritta? Men att döma av hästarnas uppsyn så tyckte de att det var roligt, ryttarna såg betydligt mer allvarliga och koncentrerade ut, men så gäller det att komma ihåg alla momenten i programmet. Nedan idolbilder på de populära hästarna.

Malin och Quincy Quincy och Malin
 Jenny och Egelund Rubato

 Egelund Rubato och Jenny

Skribent: Ann-Christin Magnusson

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link