Hoppa till sidans innehåll

Sommardressyr modell 2020

26 JUL 2020 20:38
Det blev en dressyrtävling vecka 30 i år också även om det hänt en del under våren som kastat om förutsättningarna. Nu är tävlingen genomförd med flera hundra starter under de fem dagarna. En vanlig tävling men ändå ovanlig.
  • Uppdaterad: 26 JUL 2020 20:38

   Tävlingsledningen hade förberett väl och fick beröm både av ridsportförbundets representant och av deltagarna. Håll avstånd och tvätta händerna verkade finnas i allas medvetande och arrangören hade verkligen fått tänkta till och arbeta med att separera olika grupper, förändra av prisutdelningsrutinerna, serveringens och grillens nya utformning m m.
   Tack vare tillmötesgående sponsorer kunde föreningen dela ut många fina priser. Meetingpriset "Agria championatet" vanns med minsta möjliga marginal av Carl Hedin/Särö ryttarförening med Van der Veen och förutom fint täcke och specialsmitt flaskställ fick han en inteckning i "Bill Hamiltons kanna" som numera innehåller många välkända namn.
   Nytt för i år var att föreningen med två veckors varsel fick lägga in klasser för finalerna för SM för Children och SM för Juniorer, men det fungerade också. Läs om alla pristagare och se bilder på Instagram och facebook.
   För övrigt är den trötta men nöjda tävlingsledningen glada över att ha kunnat arrangera sommardressyren och återse många ryttare, domare och övriga funktionärer och hoppas på nya tävlingar i september. 

Vandringspriset 'Bill Hamiltons kanna'

William "Bill" Hamilton var svensk deltagare vid OS 1964 i Tokyo och kom där han kom på nionde plats individuellt och på femte plats i lagtävlingen, svensk och nordisk mästare m m.

Skribent: Ann-Christin Magnusson
Epost: Adressen Gömd

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link