Hoppa till sidans innehåll

Nu är det dags!

03 JUL 2014 21:17
Inför fullsatta läktare kunde tävlingsledare Per Josse ta täten och leda det långa tåget av ponnyryttare in i ridhuset där de sedan blev en vacker fond till invigningens olika delar.
  • Skapad: 03 JUL 2014 21:17

Hjärtligt välkomna, sa tävlingsledare Per och hoppades att alla skulle få trevliga tävlingsdagar. Han lovade oclså att arrangörsklubben skall göra allt för att arrangemanget skall genomföras så bra som möjligt. 

Konferencier var Maria Albjär som presenterade de olika programinslagen.

Först ut var Felicia Ericsson som med sin New Forest-ponny visade olika moment som ingår i tävlingsgrenen "trial" inom westernridningen.

Nästa New Forest-ryttare var Livia Sjölin med Figaro LS som visade fin hoppning och sedan var det dags för den tredje New Forest-ponnyn i programmet: Miss Pimpim och arrangörsklubbens kusk Ellinor Rylander med make Tobbe som hårdjobbande groom körde så sanden sprutade.

Vinnaren av ungponnychampionatet 2013 heter Ares, svensk ridponny, och tillsammans med Bea Ahlberg visade den 6-årige valacken att dressyr på ponny verkligen också kan vara dynamiskt och vackert.

Sist ut i programmet var juniorlaget i voltige som visade ett program inför junior-EM i slutet av sommaren. Det var både hisnande och vackert.

Som avslutning sjöng Maria Albjär nationalsången och förklarade mästerskapet invigt.

Bilder från invigningen och mästerskapet kommer så snart som möjligt i Bildgalleriet.
 

Skribent: Ann-Christin Magnusson

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link