Hoppa till sidans innehåll

Viktiga datum + lite till

04 MAJ 2014 18:59
Vi behöver samlas till arbetshelg, hög tid för arbetsgrupper inför New Forest-mästerskapen att börja jobba, juniorlaget i voltige har tävlat i Holland i helgen och dressyrryttare har varit i Varberg för andra omgången i divisionen.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2014 21:54

17-18 maj behövs alla glada och energiska medlemmar för att arbetet ska gå snabbt och lätt med att riva vagnslidret och snygga upp vid entrén. Byggnaden håller på att falla ihop och takpannorna yr så snart det blåser. Skylift, containrar och annat som behövs finns på plats (även fika) men du kommer med oömma kläder och mycket energi så blir det roligt att jobba tillsammans.

4-6 juli kommer föreningen att arrangera mästerskap för New Forest-ponnyer. Det blir både hopp- och dressyrtävling samt utställningsdel. I samband med detta kommer vi att arrangera "Öppet Hus" för att visa upp föreningens mångsidiga verksamhet. Arbetet har börjat men mycket återstår och många goda medarbetare behövs. Ytterligare information finns under "Tävlingar".

2-4 maj är/var juniorlaget i voltige i Ermelo, Holland och laget säkrade en finalplats och finalen går på söndagen. Slutresultat kommer så snart det presenterats på http://www.cviermelo.nl/

Söndagen 4 maj gick andra omgången av divisionen för dressyr, ridhäst. Laholmslaget blev 6:a och Björbäck 4:a. Finalen går om några veckor i norra Halland. 

Skribent: Ann-Christin Magnusson

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link