Hoppa till sidans innehåll

Efter EM kommer...

28 AUG 2017 11:28
...ja vadå? Nya tävlingar på hemmaplan och fortsatt arbete för alla med ansvar för hästar och allt runt omkring.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2017 11:49

    Vi har haft en härlig EM-vecka, vare sig man fanns i Göteborg eller satt vid tv:n, datorn eller radion och följde de spännande tävlingsdagarna. Det startade med fina ritter av de svenska deltagarna i paradressyren och sedan bara fortsatte det. Ännu mer dressyr, körning och så hoppningen. Pelle Baryard, Malins pappa, sa ju att det här är nästan mer än vad hjärtat tål och vi håller med. Men så roligt att det gick vägen och stort grattis till alla deltagare.

   Fantastisk tävlingsvecka och föreningen lyckades köpa med sig ordentliga souvernirer hem i form av sex domarkurer (varav tre fick plats på lastbilen - hur får vi hem de andra???).

   De kommer att premiäranvändas på dressyrtävlingen 16-17 september och kan ses på plats redan till helgens hopptävling 2-3 september. Alla är hjärtligt välkomna - och som vanligt går det väldigt bra att anmäla sig som funktionär!

PS. Lyssna på Christian Olssons och Maria Gretzers radioreferat av hoppfinalen. Redan en klassisker och dramatiken känns ända ut i tårna. Nås bl a via tidningen Ridsports webb. DS

Skribent: Ann-Christin Magnusson
Epost: Adressen Gömd

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link