Hoppa till sidans innehåll

Grattis, Anita!

27 SEP 2016 17:27
Anita Johnsson & Dear Friend kom till ridhuset i Ahla på tisdagsförmiddagen för att för första gång träna efter OS-deltagandet i Rio när hon överraskades av en liten delegation.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2016 20:24

   På stallplanen stod tränaren Ulf Nilsson och Laholms RF:s ordförande Maud Delling som överlämnade blommor och present till den framgångsrika OS-duon. Assisterade av några föreningsmedlemmar blev det sedan kaffe & tårta innan Dear Friend fick lufta sig i det härliga september-vädret.
   Det är en häst med personlighet, har både Anita & Ulf redan kunnat konstatera, trots att hästen bara varit Anitas sedan i november 2015. Han har aldrig tävlats och tränats ordentligt under sina 8 levnadsår så Anita och hennes tränare har bara kunnat genomföra den första grundläggande träningen för att få hästen balanserad, de rätta musklerna och allt annat som en framtida EM- och OS-häst behöver lära sig.
   Vi ser framtiden an med tillförsikt, säger teamet.

   En glad kvartett syns nedan på ena bilden och den andra bilden försöker visa Anitas tjusiga OS-örhänge i gult och blått och hästens matchande fina pannband.Skribent: Ann-Christin Magnusson
Epost: Adressen Gömd

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link