Hoppa till sidans innehåll

Nu är vi på gång!

19 AUG 2017 17:17
I Göteborg laddar Anita Johnsson och alla andra för EM som startar i morgon måndag.
I Polen är EM i falttävlan i full gång - och på hemmaplan i Ahla startade höstens båda kurser för ryttarmärke resp funktionärskunskap i torsdags.
  • Uppdaterad: 19 AUG 2017 17:18

EM i Göteborg 21-27 augusti
Särskilt håller vi tummarna för laholmsekipaget Anita Johnsson och Dear Friend. De var bland de första deltagarna att anlända till Göteborg (se artikel i tidningen Ridsport), och så är de också bland de som tävlar i början på veckan. Bland funktionärer finns några som kommer från södra Halland: Lotta & Peter hjälper till på körtävlingarna och Kasper Lillemose är hovslagare engagerad av EM-arrangören.
Den, som vill ha någon av de gratisbiljetter föreningen skaffat till invigningen måndag kväll, kan hämta dem på klubbkontoret.

Hemmaplan
På hemmaplan startade i torsdags de ambitiöst upplagda kurserna för ryttarmärke respektive funktionärer. Livliga diskussioner om önskemål och förhoppningar präglade samtalen runt borden. Vi var dussinet fullt som under Mauds och Hans Dellings ledning gick igenom den första lektionen + fikade. Naturligtvis är det inte försent att ansluta, särskilt tycker man att fler borde vara intresserade av de snygga ryttarmärkena, som dessutom visar att bäraren har ambitionen att bli en bättre hästägare, ryttare och allmänt visa goda hästkunskaper.

Går fint att skicka mejl till This is a mailto link och få besked om nästa träff!

Välkomna!Skribent: Ann-Christin Magnusson
Epost: Adressen Gömd

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link