Hoppa till sidans innehåll

Ovanligt årsmöte

25 FEB 2021 10:27
Tisdagen den 23/2 genomförde Laholms Ryttarförening sitt årsmöte, det här året naturligtvis digitalt.
  • Uppdaterad: 25 FEB 2021 10:27

   Laholms RF har för första gången genomfört ett digitalt årsmöte och tack vare goda förberedelser kunde mötesordföranden Linda Östman lugnt och sansat lotsa deltagarna genom den godkända föredragningslistan. Åsa Agmyr, idrottskonsulent RF-SISU Halland skötte tekniken så att deltagarna kunde se och höra talarna och de dokument som presenterades.
   Man kan konstatera att föreningen är mycket välskött och trots alla bekymmer med pandemin har styrelsen lyckats hålla kontroll på ekonomin. På inkomstsidan: tävlingsverksamheten har givit ett visst överskott, sista delen av LLUH-bidraget (för iordningsställande av den lokal som sadelmakeriet nu hyr) har kommit, ’pandemi’-bidrag från Riksidrottsförbundet, Laholms kommun och Laholms sparbank. Detta och strikt arbete med att minska kostnader gör att föreningen trots allt även lyckats följa amorteringsplanen. 
   Ett 30-tal medlemmar kunde från hemmets lugna vrå delta och uppleva ett annorlunda årsmöte. När årsmötesprotokollet, som vanligt nedtecknat av Monika Hellberg, är justerat, kommer uppgifter om alla val m m att finnas på webben.
   En stående punkt på årsmötena är att uppmärksamma medlemmar som tävlat framgångsrikt eller gjort insatser för föreningen och dess medlemmar. I år kommer diplom och vandringsprisinteckningar att överlämnas vid tävlingarna i april, inklusive fotografering, men under kvällen kunde föreningsordförande Maud Delling redogöra för vilka som styrelsen valt att uppmärksamma på detta sätt. 
   Ett effektivt årsmöte -  men visst saknade vi alla den vanliga pratstunden och fikat efteråt, men vi får hoppas att nästa årsmöte ’blir som vanligt’. Och det blir dressyr- & hopptävlingar i april, öppen bana och diverse träningar under våren – så, tvätta händer och hovar, håll avstånd och håll ut!

Skribent: Ann-Christin Magnusson
Epost: Adressen Gömd

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link