Hoppa till sidans innehåll

Sommardressyren högtidligt avslutad

01 AUG 2021 19:15
Med den högtidliga prisutdelningen för SM i paradressyr avslutades årets sommardressyr som karaktäriserats av "sol, vind och vatten". Alla klasser kunde genomföras - efter ett gediget omstuvningsarbete av tävlingsledningen.
  • Uppdaterad: 01 AUG 2021 19:15

Prisutdelningen i SM i paradressyr blev en högtidlig cermoni där samtliga deltagare hyllades för alla sina fina ritter. Läs mer på Svenska ridsportförbundets sida.

Bilder på alla pristagare i samtliga klasser under dagarna finns både på Laholms ryttarförenings facebook och på instagram.

Föreningen har även ett meetingpris: Bill Hamiltons kanna, som man får en inteckning i. Med med sig hem får vinnaren ett täcke från Agria samt ett unikt hederspris, ett ställ för vinflaskor av begagnade hästskor. Klubbmedlemmarna  Jeanette, Roger, Vicky & Micke är tillverkare och sponsorer.

I år blev det extra spännande för det blev slutligen fyra ryttare som alla samlat ihop lika många poäng. Då avgör lotten och Lone Madsen från Danmark blev den lyckliga vinnaren.

Lone Madsen meetingvinnare 2021

Stort tack till alla för den här gången. Ännu en "Sommardressyr" att lägga till handlingarna och alla, med betoning på alla, medverkande skall ha en stor blågul prisrosett för väl genomfört arrangemang!!!

Skribent: Ann-Christin Magnusson
E-post: Adressen Gömd

 

Laga Bioenergi AB

 

 

 

 

 

****************************************

Stöd Laholms RF
- handla genom Sponsorhuset.
Klicka här!"

 

 
 

 

 

 

 

 

Postadress:
Laholms Ryttarförening - Ridsport
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Besöksadress:
Ahla Nedre 115
31293 Laholm

Kontakt:
Tel: 0730971116
E-post: This is a mailto link